Få hjælp til rengøring i hverdagen

26 februar 2021
Astrid Pedersen

De fleste af os kender det kun alt for godt: Hverdagen levner kun særdeles sparsom tid til huslige opgaver.

Tjanser så som oprydning og rengøring bliver sat bagest i køen til fordel for mere spændende og givende aktiviteter, for eksempel kvalitets tid med familien, hobbyer og fritids interesser. Støv og skidt hober sig op i krogene og nullermændene under sengen og sofaen vokser sig store og fede.

Det er grimt og det er usundt, men alligevel får du aldrig gjort noget ved det, for det er stadig bare ikke særlig sjovt at gøre rent. Men faktisk er det utroligt vigtigt at holde en god hygiejne standard i hjemmet – især hvis der er små børn i husholdningen. De helt små har det nemlig med at tilbringe megen tid med at kravle rundt på gulvet.

Her kommer de i kontakt med det ophobede støv og skidt – og dette udgør som oftest de ideelle vækst betingelser for svampe, bakterier og andre potentielt sygdoms fremkaldende mikro organismer. Dit barn er med andre ord i fare for at udvikle infektioner blot ved at lege på det snavsede gulv. Og som om det ikke skulle være nok vil forekomsten af husstøv mider i boligen kunne anspore en livsvarig allergi.

Få professionel hjælp til privat rengøring i København

Derfor er det meget vigtigt at der med jævne mellemrum bliver gjort grundigt rent i din bolig. Har du ikke selv den nødvendige tid eller det påkrævede overskud til at udføre denne tjans kan du med fordel overlade den til et privat rengørings firma.

Er du bosat i København eller nærmeste omegn kan du til dette formål vælge Det Var Det Min Ven. Hos Det Var Det Min Ven får du professionel rengøringshjælp når det passer dig – for eksempel når du og familien er ude af huset. Læs mere om Det Var Det Min Ven på dvdmv.dk

Flere Nyheder