Her finder du den bedste pris på en luft til vand varmepumpe

26 februar 2022
Silje Hansen

advertorial

Vil du have en løsning der er bedre for miljøet, når det kommer til opvarmning af din bolig? Så kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe. Dermed har du også en billigere og mere effektiv løsning til at holde din bolig opvarmet på. Faktisk er du også i stand til at styre temperaturen i det enkelte rum helt ned i mindste grader. Dermed skaber du også et bedre indeklima i din bolig.

Der findes i dag mange forskellige varmepumper, som du kan vælge mellem. Her er den typiske løsning enten at installere en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Den sidste løsning er der mange private og virksomheder der vælger. 

luft til vand varmepumpe pris

Hvordan finder du den bedste pris på en varmepumpe?

Normalvis koster en luft til vand varmepumpe i omegnen af 100.000 kroner og 130.000 kroner. Det kan være en stor afskrivning for både mange private og virksomheder. Herudover kommer der prisen for en el-installatør eller VVS-montør for at få varmepumpen installeret lovligt i hjemmet. 

Der er derfor mange der vælger en abonnementsløsning. Hermed får du installeret en luft til vand varmepumpe i hjemmet, uden at du skal betale 100.000 kroner eller 130.000 kroner op af lommen. Du kan i stedet betale 7.500 kroner i opstart. Herefter vil der være et fast månedligt beløb så længe du ønsker at have varmepumpen.

Det månedlige beløb dækker installation, drift og service af varmepumpen. Dermed er der ikke noget som du skal bekymre dig om, eller forvente uforudsete udgifter til varmepumpen.

Hvem tilbyder abonnement på en luft til vand varmepumpe?

Hvis du er i markedet for at finde den bedste pris på luft til vand varmepumpe, kan vi varmt anbefale dig at besøge naervarme.dk. Her kan du blandt andet beregne prisen for et abonnement på en varmepumpe. Du kan også se, hvor meget du sparer hvert år.

Flere Nyheder