Husk også at få brugt noget tid outdoor

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er nok ikke noget, som man lige tænker over, fordi det kommer snigende, men vi mennesker bruger alt for meget tid med og på vores elektronik.

Du står nok op om morgenen og tjekker din telefon.
Så skal der lige ses nogle nyheder på TV, eller børnene vil se noget børne-TV.
Senere skal man ud at køre, hvor man hører radio eller glor på ens GPS.

Det meste af arbejdsdagen kigger man på en computer, og når man kommer hjem, så vil man streame nogle serier eller nogle film, og det slutter som regel af, som det startede: Man tjekker ens telefon…

Det er begrænset, hvor meget natur man egentlig når at få oplevet på sådan en dag, og der er stor chance for, at du bare ser billeder af den, selvom den er lige på den anden side af din væg!

Outdoor

Du skal også se at komme noget mere outdoor

Vi ender langsomt med at blive en race, der tilpasser sig sådan en livsstil, og selvom det er godt, at vi mennesker kan tilpasse os, så vi kan overleve, så er det ikke smart, at vi direkte fortæller den, at vi skal til at leve mere indendørs og sammen med elektronik.

Det er alt for sjældent, at vi tager familien under armen og ifører os vores Fjällräven jakker, så vi kan være godt klædt på til den gode outdoor-oplevelse.

Og det behøver ikke være den store overlevelsestur, som man tager ud på hver weekend, hvor man vil sove i telt, lave mad over åben ild og sove i soveposen.

Det kan være sådan noget relativt simpelt, som at man går sig en længere tur sammen med familien, og selvom man bor inde i byen, så er der trods alt bedre, at man kommer ud at gå og ser det virkelig liv, end at man bare bliver indenfor.

Flere Nyheder