Lad din gulvmand i Helsinge forestå en gulvafslibning

20 maj 2020
Astrid Pedersen

Står din bolig for en større renovering af den slags hvor der både skal males og udføres diverse reparationer? Så må du endelig ikke glemme boligens trægulv. Måske har du ikke lagt mærke til den slitage, som uvægerligt opstår i trægulve med tiden, på samme måde som du har iagttaget vægge og lofter blive matte og trætte i overfladen. Men når først du har flyttet møblerne ud fra væggen, og rullet gulvtæppet sammen i forbindelse med forberedelse af malerarbejdet, vil du tydeligt kunne se hvor nusset og snusket gulvet er blevet gennem årene.

Der hvor gulvet har været beskyttet af møbler og tæpper vil det fremstå lige så fint og lyst i overfladen som da det modtog din seneste behandling. Men der hvor gulvet har været udsat for daglig slitage, sollys og spildte væsker vil overfladen være ridset, skrammet, mat og præget af skjolder, pletter og andre misfarvninger. Solens skarpe uv stråler vil have forårsaget gulnen i træværkets overflade lige som støv og skidt, som er trådt ned i træværkets fibre, vil give gulvet en mat og grålig kulør. Og så bør du hurtigst muligt kontakte din lokale gulvmand med henblik på en gulvafslibning før malerne går i gang.

En gulvafslibning skal nemlig udføres før malerarbejdet – ellers risikerer du at slibe støv indlejrer dig i den friske maling. Derfor er det vigtigt, at du tænker en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling ind i dine renoveringsplaner fra begyndelsen.

Hvem kan hjælpe mig med afslibning af gulve i Helsinge?

Er du bosiddende i Nordsjælland, nærmere betegnet Helsinge, kan du med fordel benytte dig af din lokale Gulvkanonen gulvmand. Med Gulvkanonen får du garanti for et flot og ensartet resultat, som samtidig er solidt og holdbart, og som du således kan have glæde af i mange år. Læs mere, og få dit tilbud på afslibning af gulve, på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder