Så nemt finder du det rette malerfirma

31 juli 2021
Camilla Skøtt

Skal der farver på væggene, skal du have en maler i huset. Spørgsmålet er, hvordan du finder sådan én – eller i hvert fald hvordan du finder en maler, der kan levere et godt resultat? Læs med og få svaret her.

Leder du efter et malerfirma i Hørsholm, Herlev, Horsens eller et helt fjerde sted? Der er mange om buddet, og så snart du skriver “maler” i søgefeltet på Google, bliver du blæst bagover af både annoncer og almindelige søgeresultater. Så hvem skal du vælge? Den første den bedste? 

Som regel er det en god idé at bruge lidt tid på at kigge sig for, og det gælder også, når du skal vælge maler. Der er nemlig forskel på folk, og du kan lige så godt sikre dig, at du vælger en maler, der leverer en god kvalitet.

Research og indhent tilbud

Du kan sagtens starte fra en ende på Google. Gå hjemmesiderne igennem én efter én, og find ud af, hvilke malerfirmaer, der som udgangspunkt tiltaler dig. Når du har fået skåret listen ned til en overskuelig størrelse, kan du gennemgå virksomhederne på Trustpilot for at se, hvad tidligere kunder har at sige om dem. Er anbefalingerne overvejende gode, kan du gå videre til næste skridt.

Her skal du udvælge de tre malere, du har størst tillid til. Ring og få en dialog med dem hver især, fortæl hvad du har brug for og hvilke krav du som minimum har og bed om at få et tilbud. Med tre forskellige tilbud mellem hænderne kan du sammenligne på kryds og tværs og dermed finde ud af, hvem der bedst lever op til dine forventninger.

Husk at prisen ikke nødvendigvis skal være det afgørende parameter. Måske betyder det mere for dig, at malingen er økologisk, eller at du får sikkerhed for gode arbejdsforhold internt i virksomheden.

Flere Nyheder