Sådan skaber du et hyggeligt badeværelse

20 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er mange måder, hvorpå man kan skabe et hyggeligt badeværelse. Selvom det er et af de rum, hvor man tilbringer mindst af sin tid, så besøger du alligevel badeværelset flere gange om dagen i kortere tidsinterval. Derfor kan du få skabt et hyggeligt og afslappet badeværelse med et par enkle tips og tricks. Det har vi skrevet mere om i dette indlæg. Så læs med her, og lad dig inspirere.

 

image

 

1. Få den rette belysning

Det rette belysning ude på badeværelset har stor betydning for, hvordan du får skabt et hyggeligt rum. Hvis du har en meget stærk blåligt belysning, så kan hyggen godt forsvinde lidt. Her kan du enten overveje at skifte pæren ud, eller få installeret nogle lysdæmpere. Her kan du bedre dæmpe lyset, så rummet føles mere behageligt og knapt så klinisk. Det kan særligt blive nødvendigt, hvis du skal nyde et godt karbad, og du gerne vil have et behageligt rum at slappe af i, med dæmpet belysning.

 

2. Få renoveret dit badekar

Hvis du er en heldig ejer af et badekar, men badekarret har set sine dage, så kan du få det renoveret. Her kan du f.eks. få malet dit badekar med en ny emalje, så det kan komme til at se mere glansfuldt ud igen. Det kan medvirke til, at du gerne vil bruge badekarret noget mere til hyggelige stunder, så du kan få lagt en ny emalje på badekarret. Find mere om badekar emalje på Google, og hvilke specialister du skal henvende dig til.

 

3. Få malet dine vægge

Farver kan også have en hyggelig effekt på et rum. Det er særligt farver, som grøn, brun og brændt orange, der kan gøre rummet mere hyggeligt. Derfor kan du overveje at få malet dine vægge, så rummet føles mere stemningsfuldt og rart. Du kan vælge at kun male en af siderne, fremfor alle vægge. En vægside kan være nok til at give rummet lidt mere karakter. Ved at male hele rummet i en farve kan gøre, at rummet føles mindre. 

Flere Nyheder